Mitkä ovat erot jakelulaatikoiden, jakelukaappien, kytkinlaitteen ja ohjauslaatikojen välillä?
1. Yksinkertaisesti sanottuna, laatikkoa sähköenergian jakeluainetta kutsutaan jakelulaatikkona. Käytetään pääasiassa sähkölaitteiden ohjaamiseen ja jakeluun, joka tarjoaa suojaa ylikuormitusta, oikosulkua ja vuotoja vastaan. Eri paikkoihin asennetaan jakelulaatikot, kuten kouluissa, valtion virastoissa, sairaaloissa, tehtaissa, työpajoissa, kotitalouksissa jne., Kuten valaistusjakelulaatikot, sähkönjakelukotelot jne.
2. Jakelukaappi on matala-Voltate -jakelulaite, joka kokoaa kytkentälaitteet, mittauslaitteet, suojalaitteet ja apulaitteet suljettuun tai puoliksi suljettuun metallikaappiin tainäytökseen sähköjohdotusvaatimusten mukaisesti. Normaalin käytön aikana piiri voidaan kytkeä tai irrottaa manuaalisilla tai automaattisilla kytkimillä. Jakelukaappeista on monia luokituksia. Kun se toimii tai toimii epänormaalisti, katkaise piirin suojaavat laitteet tai antamaan hälytys. Mittauslaitteiden avulla voidaannäyttää erilaisia parametreja toiminnan aikana, ja tietyt sähköparametrit voidaan säätää myösnormaaleista työoloista koskeviinnopeaan tai signaalin poikkeamiin. Yleisesti käytetty erilaisissa sähköntuotannossa, jakautumisessa ja sähköasemissa.
3. Kytkentä Se toimii sähkökeskuksena ja pääjakelulaitteena. Käytetään pääasiassa sähkölinjojen ja suurten sähkölaitteiden hallitsemiseksi, mittaamiseen ja suojaamiseen. Asennettuna usein sähköasemiin, jakeluhuoneisiin jne.
in lisäys toimintojen, asennusympäristön, sisäisen rakenteen ja ohjattujen esineiden erojen, jakelulaatikkojen ja kytkentälaitteiden merkittävien ominaisuuksien ja kytkentälaitteiden merkittävien ominaisuuksien mukaan. Jakelulaatikoilla on pieni tilavuus, jane voidaan piilottaa seinien sisä- tai seistä maassa; Kytkinlaitteessa on suuri tilavuus ja se voidaan asentaa vain sähköasemiin ja jakeluhuoneisiin.
4. Ohjauslaatikkoa käytetään virran, valaistuksen jakautumiseen ja moottorin ohjaukseen eri rakennusten sisällä ja ulkopuolella. Se sopii sisälle seinälle asennettuun ja ulkokerrokseen asennettaviin jakelulaitteisiin. Käytetään pääasiassa palovesipumpun hallintaan, upotettavan pumpun ohjaukseen, palonpuhaltimen hallintaan, tuulettimen hallintaan, valaistuksen jakauman hallintaan jne. Ohjausmenetelmät sisältävät suoran käynnistyksen hallinnan, tähden deltajännitteen vähentämisen aloitusohjauksen, itsekytkentäjännitteen vähentämisen aloitusohjauksen, taajuuden muunnin käynnistys Ohjaus, pehmeän käynnistysohjaus jne. eristyskytkimiä ja sulakekytkimiä voidaan käyttää myös eristysrikkopisteinä. \\ N